top of page
20230223-Crista-9990.jpg
BRANDS

The Business Stories

- voor ondernemers

Wat leuk dat je interesse hebt in

The Business Stories. Wat ben ik dankbaar dat jij interesse hebt getoond in mijn aanbod. In dit geval ‘’The Business Stories’’ – voor ondernemers. Onwijs tof dat jij deze stap overweegt. Dat jij wilt groeien. Dat jij de échte versie van jezelf wilt worden en dit wilt doorvoeren in jouw onderneming.

Ik help je leren het visueel vertellen van jouw unieke verhaal.

Je bewustzijn vergroten en zo je authenticiteit herontdekken, leren omarmen en er expressie aan durven geven in alle opzichten. Met als resultaat passende beelden die jouw verhaal vertellen waarmee jij jouw (potentiële) klanten aanspreekt.

The Business Stories

Vanaf €295

En wat krijg je daarvoor? 

+ Plan-de-campagne call

+ Je eigen shootconcept met een bijpassend moodboard en kledingadvies

+ 1 uur shooten op locatie

+ Minimaal 20 foto's die je zelf mag uitkiezen

+ 1 locatie

+ Bijbestellen van foto's is mogelijk

Voorbeeld-4.jpg

Durf jij de stap te   nemen?

Hannah-52.jpg

Hee, hallo!

Hi! Mijn naam is Hannah en ik heb een grote passie voor unieke fotografie.

Als fotografe weet ik als geen ander hoe je ideeën omzet tot prachtige beelden. Mijn doel is om jouw als persoon of jouw merk te laten stralen op de juiste manier met de juiste strategie. Bij mij krijg je geen standaard content, maar content met jouw eigen verhaal.

 

Wat is mijn fotografie stijl?

Ik werk graag met natuurlijke tinten en omgevingen. Ik houd niet van over the top, ik houd van puur en écht. Ik fotografeer graag in warme en moody kleuren. Naar mijn mening is iedereen een natural beauty, in welke zin dan ook. Ik leg dit graag vast en laat je dit ook graag zien.

20230721_Jade-HHPhotography-63.jpg

Het is mijn doel om je te helpen je business naar het volgende niveau te tillen. Door beelden te maken die je met trots kunt delen. Die jouw verhaal ondersteunen, die uitstralen waar jij voor staat, waarmee je je kunt onderscheiden en je ideale klant zich (nog) meer met jou verbindt

Some favorite business stories

The Business Abonnementen

Vanaf €795

En wat krijg je daarvoor? 

+ Plan-de-campagne call

+ Je eigen shootconcept met een bijpassend moodboard en kledingadvies

+ 2x 2 uur shooten op locatie

+ Minimaal 40 foto's die je zelf mag uitkiezen

+ 1 of meerdere locaties

+ Bijbestellen van foto's is mogelijk

Elke onderneming is anders en misschien past een van deze pakketten niet helemaal bij wat je zoekt. Denk aan uitgebreidere shoots of content- /interieur shoots. Maar ook een event of een lancering.

 

Ik denk graag mee met je om je wensen te vertalen naar een passende shoot. Prijs wordt bepaald aan de hand van aantal uur fotografie, aantal personen/locaties en aantal foto’s. Uiteraard is het ook mogelijk om de stijl aan te laten sluiten bij je bedrijf.

IMG_1643.JPG
Banner groot - website 2.jpg
BROCHURE

Neem contact op

Spreekt mijn stijl aan en denk je dat we een goede match zijn? Laat een berichtje achter en vertel me jullie plannen, jullie ideeën, jullie verhaal! 
Des te uitgebreider, des te beter! 

Bedankt voor de inzending!

© 2023 HANNAH HOEKERSWEVER PHOTOGRAPHY

bottom of page