top of page

Over Hannah

Mijn passie voor fotografie:
Een reis vol emoties en unieke beelden

Als fotograaf met een warm, puur en romantisch oog voor detail, is mijn doel om de mooiste momenten in jullie leven vast te leggen. Mijn naam is Hannah en ik heb al 6 jaar de eer om belangrijke gebeurtenissen te mogen vastleggen.

 

Fotografie is mijn grootste passie en ik leer elke dag bij. Na mijn studie Creative Business, werkte ik jarenlang in de media- en videoproductiewereld, waar ik de kans kreeg om samen te werken met merken als Talpa, StukTV en Towel Media. Deze ervaring heeft mij gevormd tot de fotograaf die ik nu ben.

 

Vanuit mijn kantoor in de binnenstad van Zwolle, reis ik de hele wereld over om op de meest inspirerende locaties te fotograferen. Of het nu gaat om bruiloften, portretten of zakelijke foto's, ik streef er altijd naar om de ware emotie en uniciteit van een moment vast te leggen. Mijn warme, pure en romantische stijl helpt mij om de essentie van een gebeurtenis te vangen en jullie mooiste dag op een kunstzinnige manier vast te leggen.

 

Naast mijn werk als fotograaf, ben ik ook eigenaar van een reisplatform. Reizen en het ontdekken van nieuwe plekken is een grote passie van mij. Ik geniet ervan om tijd door te brengen met familie, vrienden en collega's, op zoek naar de volgende inspirerende locatie of het volgende creatieve project.

 

Als je op zoek bent naar een fotograaf die jullie speciale momenten op een unieke en persoonlijke manier weet vast te leggen, dan hebben we vast een match. Ik kijk ernaar uit om jullie verhaal te mogen vertellen en jullie mooiste dag te vereeuwigen.

bottom of page